De informatie op de website geeft u een inzicht hoe Rebas u van dienst kan zijn in de toelevering en voorlichting van diverse dieren. Van de knaagdieren die worden uitgeleverd wordt circa 90% zelf gefokt. Enkele uitzonderingen zijn konijnen en soms cavia's, deze worden door hobbyfokkers in de regio aangeleverd. Onze ervaring met deze groep fokkers is zo goed dat wij, wat de gezondheid van de dieren betreft, hier volledig voor instaan. Voor elke diersoort vindt u een uitgebreide omschrijving en bij de eerste kennismaking krijgt u een dierenmap waar nog eens alle informatie in terug te lezen valt. 

Omdat Rebas zich ook specialiseert in het fokken van uiteenlopende rassen en mutaties is er bij de meeste diersoorten ook nog diepgaande achtergrondinformatie te lezen over de meest uiteenlopende onderwerpen. 

Buiten de zelf gefokte dieren is het ook mogelijk om andere diersoorten aan te schaffen o.a. vogels, exotische knaagdieren en reptielen. Deze dieren zijn dan afkomstig van liefhebbers of bedrijven waar wij zaken mee doen. Omdat wij afhankelijk zijn van het aanbod wat wij krijgen is het soms mogelijk dat er bepaalde diersoorten niet direct leverbaar zijn 

De toelevering van uw bestelling gaat in de meeste gevallen één keer per twee weken en gaat vooraf door een telefoontje van ons. U geeft de bestelling aan ons door en wij zorgen dat de dieren in dezelfde week bij u bezorgd worden. De dieren worden bij aankomst door de winkelverantwoordelijke samen met ons gecontroleerd en daarna bij u gehuisvest. 

Mocht er in de dagen daarna onverhoopt iets mis zijn met de gezondheid van de dieren dan wordt er garantie gegeven tot 7 dagen na levering. U krijgt dan uw geld terug of een ander diertje. 

Mocht u daarna toch nog vragen hebben dan kunt u die altijd nog stellen. Gebruik daarvoor ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., fax 0486-421074 of het mobiele telefoonnummer 06-53663561. 

Rebas Footer